Rolig og solrikt med flott utsikt

Første salgstrinn i Moenskogen ble en salgssuksess, og nå lanserer vi trinn 2!

Moenskogen er ikke langt fra hverken folk, skoler, transporttilbud, idrettsanlegg, butikker eller servicetilbud.

Kanskje jobber du i Sarpsborg? Da har du en særdeles kort kjøretur til jobb hver dag. Bussen går rett utenfor døren, hvis du foretrekker den som framkomstmiddel. Og enda bedre for den som vil spare både penger og miljøet, det tar ikke mange minuttene på sykkel heller. Du kan til og med gå hvis du liker å starte dagen med en god spasertur.

Iseveien Senter ligger i gangavstad med alle sine servicetilbud. Kun et steinkast unna finner du matbutikk, apotek, barneskole og barnehage. Du kan og boltre deg på Skjeberg Golfklubb, som er rett i nærheten. Også idrettshall, gressbaner, ballbinge og treningssenter er noen hundre meter unna, så ingen grunn til å sitte for lenge stille i dette aktive nærmiljøet. Med skogen som nærmeste nabo, er det rikelig med turmuligheter i nærområdet.

Kun få kilometer unna ligger Isesjøen, den største innsjøen i Sarpsborg kommune med en vannflate på ca. 6,5 kvadratkilometer. Her er det fine bademuligheter, og flere små skjær gjør at man kan legge til med båt for å ta seg en kaffekopp og matbit eller bare gå på oppdagelsesferd. Isesjø er et mangfoldig sted med mange ulike fiskearter, her kan du få både ørret, abbor og ål på kroken. Ikke minst er området flott til lengre sykkel og løpeturer rundt vannet.

Gå til boligvelgeren

Stolt jubilant

Sarpsborg var 1000 år i 2016 og er en by med en flott historie.

Den var Norges første hovedstad (fra 1016-1030) og er en av landets eldste byer. Her er noen av Norges første bosettinger, og det er funnet mange helleristningsfelt i distriktet. Sarpsborg ble grunnlagt av Olav den hellige og het den gangen Borg. Distriktene øst for Oslofjorden ble styrt herfra, og kongene bodde ofte i Borg om vinteren. Fra 1200-tallet ble det vanligere å kalle byen Sarpsborg.

Helt fra vikingtiden og fram til i dag har Hafslund hovedgård og Borregaard Hovedgård, på hver sin side av Sarpsfossen, preget Sarpsborgs utvikling. Fortsatt er Hafslund og Borregaard blant landets største industrikonsern.

Pilene peker oppover

Sarpsborg er inne i en periode med enorm vekst i boligprisene.

Etterspørselen etter boliger er større enn på lenge, og flere og flere velger å bosette seg på denne siden av byen. Hele 40% av innbyggerne i Sarpsborg bor her. Når du kjøper en leilighet til en fornuftig pris i Moenskogen, sikrer du deg i å være en del av den positive utviklingen i området. Det kan være en god investering. Du som selger enebolig for å få en mer lettstelt leilighet, vil oppleve å få god pris på nåværende bolig, og samtidig ha forutsigbarhet på kjøpesummen på ny bolig. Tid til overs, penger til overs.

Foto: Øystein Radich

Ulike behov i ulike livsfaser

Leilighetene har ulik størrelse for å kunne møte ulike typer behov. Noen er unge nyetablerere uten barn som trenger å komme inn på boligmarkedet og har behov for en liten leilighet i en fornuftig prisklasse. Andre er små familier som ønsker et rolig bomiljø for seg og sine, med kort vei til skoler, idrettsanlegg, butikker og sentrum. Andre ønsker et lettere liv uten hagearbeid og strevet med å holde et hus, og søker til lettstelte leiligheter når barna blir store og man igjen bare er to. Felles for alle er at de i Moenskogen vil finne en lys bolig i den størrelsen og prisklassen de ønsker.

Alle leilighetene har balkong eller markterrasse og egen parkeringsplass, samt balansert ventilasjon, gulvvarme og hvitevarer er integrert.

Moenskogen er et borettslag, noe det er knyttet flere fordeler til. Du slipper dokumentavgiften på 2,5 % når du kjøper og leilighetene blir samlet sett billigere enn ved kjøp av selveier.

Rom for smak og behag

Vi vet at mange ønsker å sette sitt eget preg på leiligheten ved å velge andre materialer og løsninger enn standardløsningene. Dette har du selvfølgelig anledning til å gjøre.

Vi inviterer deg tidlig inn i byggeprosessen, sammen med de øvrige kjøperne, til egne tilvalgsmøter. Her vil vi presentere leveransen, og du får anledning til å avtale tilvalgsmøter med våre underleverandører som vil være tilstede. Dette er et hyggelig og uformelt møte, hvor man ikke minst har anledning til å hilse på sine fremtidige naboer på Moenskogen, en fin start på et hyggelig naboskap.

Vår egen entreprenør Metacon er totalleverandør for gjennomføringen av Moenskogen. De har nøye utvalgte underleverandører for å sikre topp kvalitet på leilighetene.

  • Integrerte hvitevarer på kjøkken inngår i leveransen
  • Vannboren gulvvarme for ekstra komfort.
  • Fliser på vegg og gulv på våtrom
  • Hvitpigmentert eikeparkett i alle andre rom
  • Overbygget terrasse for alle boliger

Fordeler med å kjøpe nytt

Den store fordelen med å kjøpe ny bolig fremfor brukt er den økonomiske forutsigbarheten.

Du slipper ville budrunder, men betaler en fast pris som er opplyst på forhånd. Tinglysingsavgift trenger du ikke tenke på, og ikke minst; du kan flytte rett inn og trenger ikke bruke ferie, feriepenger og mere til på oppussing. Ingen slitasje og ingen spikerhull i veggene. Bare helt nytt. I en moderne bolig er isolasjonen bedre og dermed blir strømforbruket lavere, noe som kommer både lommebok og klima til gode.

I tillegg er det greit å vite at du har fem års lovpålagt reklamasjonsrett på ny bolig.